speksteenspecialist Pavel Hostens. Uw specialist in speksteenkachels.Zowel voor de aankoop als het onderhoud van uw kachel

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in verkoop en plaatsing van warmte opslagkachels zoals Finovens en speksteenkachels(alle merken). We geloven sterk in een persoonlijke aanpak waarbij de klant zich thuis voelt. Deze aanpak start met een degelijke uitleg. Dit kan in de showroom/kijkwoning of op afspraak bij u thuis. Wij garanderen u een vakkundige en esthetische plaatsing met een snelle service na verkoop.

Na een loopbaan in haarden ontwerpen kreeg ik, Pavel Hostens, de kans om regioverantwoordelijke te worden voor de invoerder van Finse speksteenkachels. Het product overtuigde mij al snel. De kwaliteit, het comfort en de duurzaamheid van Massakachels maakten van mij een echte liefhebber! Toen mij in 2014 gevraagd werd om dealer te worden heb ik dan ook geen seconde getwijfeld.

De ervaring leerde me dat er veel vraag is naar de verschillen tussen de merken van speksteenkachels vandaar wij in 2015, besloten alle merken van speksteenkachels en Finovens onder 1 dak te brengen. Zodat wij u een merk onafhankelijkadvies kunnen geven en steeds het beste toestel voor uw situatie kunnen bieden.

In onze toonzaal staat een ruim aanbod van Finse-,Noorse-,Brazilaanse-en Duitse speksteenkachels , alsook Finovens en tegelkachels. Allen zijn mogelijk met warmwatersysteem en cv-installatie. Wij verzorgen alle aansluitingen,tuberen van schouwen, maatwerk banken … We hopen u warm gemaakt te hebben voor onze producten en u binnenkort te mogen verwelkomen.

In JANUARI GRATIS aurum PELLET-systeem t.w.v.877 euro of gelijk waardige korting (u kan kiezen tussen hout en pellets branden) bij elke* kachel Tulikivi of Nunnauuni speksteenkachel

ONZE VISIE

Als de speksteenkachel, Finovens en Finse tegelkachel specialist, geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak waarbij de klant zich thuis voelt. Deze aanpak start met een degelijke uitleg. Dit kan in de showroom/kijkwoning of op afspraak bij u thuis. We staan garant voor het afleveren van een kwalitatief product.

OPENINGSUREN

ma 13u30 tot 18u
dins & woeop afspraak
don 13u30 tot 20u00
vrijop afspraak
za *10u tot 17u30
zondagvm op afspraak

Contacteer ons

REACTIES

Crombez Marc Staden

Ik wil tevens van de gelegenheid gebruik maken om onze tevredenheid te melden van de vele gezellige en aangename warmte die we de voorbije winter mochten ervaren, we zouden onze speksteenkachel niet meer kunnen missen!

Meer reacties

CONTACT