speksteenspecialist Pavel Hostens. Uw specialist in speksteenkachels.Zowel voor de aankoop als het onderhoud van uw kachel

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in verkoop en plaatsing van warmte opslagkachels zoals Finovens en speksteenkachels(alle merken). We geloven sterk in een persoonlijke aanpak waarbij de klant zich thuis voelt. Deze aanpak start met een degelijke uitleg. Dit kan in de showroom/kijkwoning of op afspraak bij u thuis. Wij garanderen u een vakkundige en esthetische plaatsing met een snelle service na verkoop.

Na een loopbaan in haarden ontwerpen kreeg ik, Pavel Hostens, de kans om regioverantwoordelijke te worden voor de invoerder van Finse speksteenkachels. Het product overtuigde mij al snel. De kwaliteit, het comfort en de duurzaamheid van Massakachels maakten van mij een echte liefhebber! Toen mij in 2014 gevraagd werd om dealer te worden heb ik dan ook geen seconde getwijfeld.

De ervaring leerde me dat er veel vraag is naar de verschillen tussen de merken van speksteenkachels vandaar wij in 2015, besloten alle merken van speksteenkachels en Finovens onder 1 dak te brengen. Zodat wij u een merk onafhankelijkadvies kunnen geven en steeds het beste toestel voor uw situatie kunnen bieden.

In onze toonzaal staat een ruim aanbod van Finse-,Noorse-,Brazilaanse-en Duitse speksteenkachels , alsook Finovens en tegelkachels. Allen zijn mogelijk met warmwatersysteem en cv-installatie. Wij verzorgen alle aansluitingen,tuberen van schouwen, maatwerk banken … We hopen u warm gemaakt te hebben voor onze producten en u binnenkort te mogen verwelkomen.

NunnaUuni stunt deze zomer 15% korting met EKO Bonus NunnaUuni toont zijn warme hart in elk seizoen. Daarom pakken we deze zomer uit met een ecologische stuntactie*. Laat uw klanten profiteren van dit uitzonderlijke aanbod dat bewijst dat onze speksteenkachels respect hebben voor het milieu. Op volgende modellen geldt een korting van 15%: Cha, Blanka, Vega en Hestia Solo.... (Voor de volledige lijst: klik op dit vak) Alle modellen overtreffen de Europese normen rond verbranding en uitstoot. De verbrandingstests werden uitgevoerd volgens de meest strenge EN 15250-methode. De EKO Bonus-actiemodellen doen het stukken beter dan wat de Belgische wetgeving oplegt.

ONZE VISIE

Als de speksteenkachel, Finovens en Finse tegelkachel specialist, geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak waarbij de klant zich thuis voelt. Deze aanpak start met een degelijke uitleg. Dit kan in de showroom/kijkwoning of op afspraak bij u thuis. We staan garant voor het afleveren van een kwalitatief product.

OPENINGSUREN

ma 13u30 tot 18u30
dins & woeop afspraak
don 13u30 tot 20u00
vrijop afspraak
za *10u tot 12u30 en nm op afspraak
zondagvm op afspraak

Contacteer ons

REACTIES

Dieter en Sara Ruddervoorde

Vriendelijke groeten en nog eens bedankt voor de uitstekende samenwerking! Dieter & Sara

Meer reacties

CONTACT