De showroom van de speksteenspecialist is gelegen in Lombardszijde nabij Middelkerke. Daar zijn steeds verschillende types Speksteenkachels te bekijken

Ervaar de warmte en de sfeer van een speksteenkachel of finoven. In onze toonzaal staan een heel ruim aanbod van modellen opgesteld. Zo is er voor elke woningstijl een passend speksteenkachel of Finoven model. Onze ontwerper denkt met u mee naar de beste oplossing voor uw project, voor cottage of klassieke stijl maar ook voor heel moderne woningen, wij zijn er zeker van dat we ook u kunnen overtuigen. Wij hebben eigen plaatsing dienst , die uw gekozen ontwerp tot in de puntjes afwerkt.

Wij hebben een ruim assortiment Finovens en speksteenkachels staan in onze toonzaal. U kan er alle merken speksteenkachels en Finovens naast elkaar zien. Zodat we kunnen kijken welk merk en model het best bij u past. Onze toonzaal te Middelkerke,Prinsenvelddreef 83 (openingsuren zie site) Een vrijblijvend huisbezoek is ook steeds mogelijk.

Doorkijkhaard in speksteenkachel. Te bezichtigen in de showroom te Lombardszijde
NunnaUuni stunt deze zomer 15% korting met EKO Bonus NunnaUuni toont zijn warme hart in elk seizoen. Daarom pakken we deze zomer uit met een ecologische stuntactie*. Laat uw klanten profiteren van dit uitzonderlijke aanbod dat bewijst dat onze speksteenkachels respect hebben voor het milieu. Op volgende modellen geldt een korting van 15%: Cha, Blanka, Vega en Hestia Solo.... (Voor de volledige lijst: klik op dit vak) Alle modellen overtreffen de Europese normen rond verbranding en uitstoot. De verbrandingstests werden uitgevoerd volgens de meest strenge EN 15250-methode. De EKO Bonus-actiemodellen doen het stukken beter dan wat de Belgische wetgeving oplegt.

ONZE VISIE

Als de speksteenkachel, Finovens en Finse tegelkachel specialist, geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak waarbij de klant zich thuis voelt. Deze aanpak start met een degelijke uitleg. Dit kan in de showroom/kijkwoning of op afspraak bij u thuis. We staan garant voor het afleveren van een kwalitatief product.

OPENINGSUREN