Sylvie

Super warmte ! Reactie speksteenspecialist: dank voor uw reactie !

Jos

Heb al super lekker kunnen koken in de oven van mijn speksteenkachel ! De kachel werd vlot geplaatst. Reactie speksteenspecialist: Enkele recepten op onze site, dank voor uw reactie !

Polin F. Westende

Wij zijn heel tevreden over de afwerking en samenwerking. De kachel overtreft onze verwachtingen. aanrader voor iedereen.Reactie speksteenspecialist: dank voor uw reactie !

Vereecken Tom

Net voor je reis naar Amerika heb je nog onze kachel geïnstalleerd. Hij brandt prima en geeft voorlopig fantastische resultaten met beperkt stoken. Ik ben al benieuwd naar de koude winter.Dank voor de flexibele plaatsing. Reactie speksteenspecialist: idd niet de ideale timing maar alles is goed gekomen, dank voor de vriendelijke ontvangst en voor uw reactie !

karl geerts

perfecte afwerking en beste prijs aanbevolen aan iedereen Reactie speksteenspecialist: dank voor uw reactie !

koenraad

Wij zijn heel tevreden over onze Finoven, het ontwerp was anders dan anders maar perfect wat we wouden... wij sturen een foto als onze verbouwingen beëindigd zijn. Reactie speksteenspecialist:Zeker foto doorsturen, veel succes met de verdere verbouwingen, dank voor uw reactie !

Kurt uit Oostende

Wij kwamen langs voor een speksteenkachel en er werd ons verteld dat dit voor ons niet de ideale oplossing was voor onze wensen. Zo kon er aan ons niet verkocht worden, alhoewel er bij een andere dealer het tegen gestelde beweerd was. Das pas eerlijk advies!!! Reactie speksteenspecialist: Zoals ik u ook vertelde u ging niet tevreden zijn, en misschien in de toekomst komt er toch nog een mogelijkheid ;) dank voor uw reactie !

Steve Uit Poperinge

Wij hadden onze kachel helaas bij een dealer in de buurt gekocht , maar speksteenspecialist heeft toch onze problemen verholpen, nadat we geen service kregen bij onze lokale dealer , Dank u. Reactie speksteenspecialist: dank voor uw reactie !

Fam.Delval regio Brussel

Tres bon service ... merci Pavel. Reaction speksteenspecialist: Merci pour cette réaction !

Fam. Paris-Potier, Blankenberge

Klaarblijkelijk bestaan er ook vandaag nog verkopers waar de dienst na verkoop meetelt. Wij appreciëren en genieten... met dank aan de Speksteenspecialist. Reactie speksteenspecialist: k ben blij dat alles zo is afgehandeld en dank voor uw reactie !

Aerts Diksmuide

Alles heel vlot verlopen, perfect afgewerkt... dank u Reactie speksteenspecialist: dank voor uw reactie !

DESCHEENMAECKER REKKEM

Dank voor de vlotte plaatsing , wij zijn heel tevreden over het resultaat Reactie speksteenspecialist: dank voor uw reactie !

Hubrecht Westende

Wij hadden een probleem met onze kachel, niet leuk , maar heel correct afgehandeld en recht gezet. Zoals ik lees bij de andere reacties hier is nog sprake van dienst na verkoop. Reactie speksteenspecialist: Wij zijn idd niet perfect er kan altijd iets gebeuren, maar wij doen onze uiterste best dit zo snel mogelijk recht te zetten, dank u voor uw reactie.

Hussein en Sigrid Nieuwpoort

Het was ook een hele fijne samenwerking. Ik hoop dat de haard mooi tot zijn recht komt, ik Denk het wel... Dank voor alle goede opvolging ook. Hussein en Sigrid Reactie speksteenspecialist: dank i voor de mooie reactie

Herreman Oostende

Correcte en professionele plaatsing en uitleg.

BARTOLO

ONZE BUREN KOCHTEN HETZELFDE TOESTEL BIJ EEN ANDER VOOR BIJNA 1500 EURO MEER ONZE IS DAN NOG BETER AFGEWERKT ... ZEKER EEN AANRADER

Dieter en Sara Ruddervoorde

Vriendelijke groeten en nog eens bedankt voor de uitstekende samenwerking! Dieter & Sara

Wendy W. uit Hulst

Wij deden heel wat zaken waar speksteenkachels verkocht werden, enkel hier kregen we antwoord op al onze vragen.

Miguel Rooms Lombardsijde

Uitstekende samenwerking, we zij uiterst tevreden.

Crombez Marc Staden

Ik wil tevens van de gelegenheid gebruik maken om onze tevredenheid te melden van de vele gezellige en aangename warmte die we de voorbije winter mochten ervaren, we zouden onze speksteenkachel niet meer kunnen missen!

ONZE VISIE

Als de speksteenkachel, Finovens en Finse tegelkachel specialist, geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak waarbij de klant zich thuis voelt. Deze aanpak start met een degelijke uitleg. Dit kan in de showroom/kijkwoning of op afspraak bij u thuis. We staan garant voor het afleveren van een kwalitatief product.

OPENINGSUREN