De showroom van de speksteenspecialist is gelegen in Lombardszijde nabij Middelkerke. Daar zijn steeds verschillende types Speksteenkachels te bekijken

Ervaar de warmte en de sfeer van een speksteenkachel of finoven. In onze toonzaal staan een heel ruim aanbod van modellen opgesteld. Zo is er voor elke woningstijl een passend speksteenkachel of Finoven model. Onze ontwerper denkt met u mee naar de beste oplossing voor uw project, voor cottage of klassieke stijl maar ook voor heel moderne woningen, wij zijn er zeker van dat we ook u kunnen overtuigen. Wij hebben eigen plaatsing dienst , die uw gekozen ontwerp tot in de puntjes afwerkt.

Wij hebben een ruim assortiment Finovens en speksteenkachels staan in onze toonzaal. U kan er alle merken speksteenkachels en Finovens naast elkaar zien. Zodat we kunnen kijken welk merk en model het best bij u past. Onze toonzaal te Middelkerke,Prinsenvelddreef 83 (openingsuren zie site) Een vrijblijvend huisbezoek is ook steeds mogelijk.

Doorkijkhaard in speksteenkachel. Te bezichtigen in de showroom te Lombardszijde
Wij gaan er even tussen uit van 14-7 tot 5-8.

ONZE VISIE

Als de speksteenkachel, Finovens en Finse tegelkachel specialist, geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak waarbij de klant zich thuis voelt. Deze aanpak start met een degelijke uitleg. Dit kan in de showroom/kijkwoning of op afspraak bij u thuis. We staan garant voor het afleveren van een kwalitatief product.

OPENINGSUREN